Balkan Magic Convention 2013

Am avut deosebita plăcere să particip la Balkan Magic Convention 2013, competiție care s-a desfășurat între 16 și 18 noiembrie 2013 la Grand International and Balkan Magic Convention, unde capitala Bulgariei, Sofia, a devenit cu adevărat magică atât prin prezența lui Jeff McBride, Sammy King și Vladimir, cât și prin prezența tinerilor magicieni și a artiștilor care au sosit din celelalte țări balcanice. Eu am fost invitatul special al marelui Astor, cel care organizează anual aceasta competiție.  Am avut ocazia să redescopăr ce înseamnă o colaborare, o prietenie dar, în fond, o competiție între cei ce împărtășesc nobila arta a magiei.

Am plecat de la Sofia cu premiul special oferit de organizatori și cu multe amintiri și momente plăcute trăite alături de prieteni dragi mie, magicieni de talie internațională a căror numere îmi sunt, de cele mai multe ori, sursa de inspirație. Pe lângă premiul special la conferință am primit din partea domnului Domenico Dante, președintele FISM, invitația de a particpa la Concursul Național de Magie din Italia, în octombrie 2014.

Se anunță un nou an plin de împliniri, dar până atunci mă bucur că am reușit să duc numele magiei românești peste hotare și pot spune cu mândrie că mă consider un ambasador al magiei românești, iar premiile câștigate până în prezent îmi susțin afirmația.