Magazin de Magie

Pe această pagină vei găsi doar trucuri pe care le-am testat în fața publicului și au avut un impact foarte mare. Am ales efectele care sunt cel mai ușor de prezentat astfel încât să te simți confortabil și să te poți bucura de ele. Sunt trucuri în care am încredere și majoritatea sunt realizate manual. Odată învățate, pot fi prezentate toată viață. Pentru fiecare truc vei primi acces la un tutorial video online, prezentat de mine, în care îți voi explica în detaliu cum să procedezi.

Showing all 9 results

 • Kit de magie – Magician Start
  400 lei 280 lei

  CE CONȚINE KITUL:

  • Video instrucțional de 90 de minute
  • 2 × pachete de cărți de joc speciale.
   Fiecare pachet este trucat hand-made.
  • Instrument secret (nr. 1), care îți permite să realizezi levitații și animații ale unor obiecte mici
  • Instrument secret (nr. 2), care îți permite să faci să apară și să dispară o bancnotă
  • Set de 3 sfori cu proprietăți speciale (hint: grosimea, lungimea, textura și materialul sunt alese în urma unei experiențe de peste 2000 de spectacole!)
  • Set de elastice speciale, ultra-flexibile
  • Bilete bingo speciale
  • Bile de burete, calitate profesională
 • Biluțe magice
  45 lei


  Aceaste bilute magice sunt preferatele publicului în spectacolul de magie.

  Imaginează-ți efectul acestui truc atunci cand chiar tu vei putea sa faci una dintre bilute sa dispara, ba chiar mai mult de atat sa o faci sa apara in cealalta mana, ceea ce este imposibil pentru public. Arată ca o magie pură și pentru a avea un impact si mai mare asupra privitorului poti sa pui una dintre bilute in mana unui spectator si spunand formula magica sa apara doua bilute in mana acestuia. Amuzant si usor de executat acest truc va fascina mereu spectatori.

 • Stoc epuizat
  Degetar Profesional
  35 lei
  Este cel mai important instrument din repertoriul universal al magiei. Cu el poti face sa apara si sa dispara o bancnota si multe alte obiecte.

  Stoc epuizat

 • Stoc epuizat
  Fir elastic invizibil ultrarezistent
  55 lei

   

  Fir elastic invizibil ultrarezistent si ultrasubtire cu care poti realiza efecte de levitatie si animatie. In mainile utilizatorului pregatit este unealta cu care un magician realizeaza miracole. Invata sa il stapanesti si vei putea sa faci obiecte sa leviteze sau sa se miste cu puterea mintii.

   

  Stoc epuizat

 • Stoc epuizat
  Tutorial video – Degetar Profesional
  39 lei

  Tutorial in limba romana pentru degetar realizat de Verdini in care vei invata cum sa faci sa apara si sa dispara o bancnota.

  Stoc epuizat

 • Stoc epuizat
  Tutorial video – fir invizibil
  57 lei

  Tutorial fir invizibil in limba romana realizat de Verdini.

  Stoc epuizat

 • Stoc epuizat
  Bagheta Magică
  20 lei


  Această baghetă magică este un personaj în spectacolele mele de magie.
  Imaginează-ți bucuria și entuziasmul oricui atunci când vede o baghetă magică, bucurie care este cu atât mai mare cu cât baghetă se mișcă ori sare acrobatic, în funcție de indicațiile pe care i le dai, ca și cum ar avea viață. Arată ca o magie pură și este unul dintre efectele mele preferate. Chiar tu poți crea o poveste pentru a prezenta acest moment magic celor din jurul tău.
  În tutorialul video pe care îl vei primi odată cu această baghetă îți voi explica în detaliu cum să o folosești.

  Stoc epuizat

 • Sfori magice
  50 lei


  Aceaste sfori magice sunt unele dintre personajele mele preferate în spectacolul de magie.
  Imaginează-ți efectul acestui truc atunci cand chiar tu vei putea sa redimensionezi 3 sfori normale. Practic vei transforma 3 sfori de marimi diferite, in 3 sfori de marimi egale, ceea ce este imposibil pentru public. Arată ca o magie pură și are un impact mare asupra privitorului indiferent in ce poveste il vei integra.

  Vezi tutorialul video

 • Pachetul Magic de Cărți
  60 lei


  Acest pachet magic este unul dintre cele mai puternice pachete din repertoriul universal al magiei. Este folosit de numeroși profesioniști și a fost văzut în multe emisiuni precum Americanii au talent sau în producțiile speciale ale lui Dynamo sau David Blaine.
  Imaginează-ți că acest pachet te poate ajuta să determini spectatorul să aleagă ce carte dorești (forțarea unei cărți), apoi acesta va pune cartea oriune în pachet și printr-o simplă suflare cartea ajunge deasupra. Poți repeta această mișcare de câteva ori și de fiecare dată când spectatorul plasează cartea în interiorul pachetului, la dorința ta, cartea ajunge deasupra. Pentru marele final poți să transformi tot pachetul de cărți în aceeași carte, iar apoi îl transformi într-un pachet normal. Este un bun început și convinge pe oricine ca posesorul său este un magician adevărat. Pachetul magic de cărți poate face chiar mai mult decât atât și este limitat doar de imaginația ta.
  În tutorialul video pe care îl vei primi odată cu acest pachet de cărți îți voi explica în detaliu cum să îl folosești.