Cum am devenit magician

Cred cu tărie că oricine, indiferent de sex, vârstă, naţionalitate poate învăţa orice îşi doreşte, ba chiar are datoria să se perfecţioneze în ceea ce îi spune inima.
Rezumându-mă cât mai strict la meseria de artist, am învăţat atât de la cei care au vrut să mă înveţe, cât şi de la cei care nu au intenţionat asta. Regula de aur a unui magician este aceea de a păstra întotdeauna secretul. De aceea se  spune că meseria se fură, dar se şi învaţă! Magicianul FunBoy (care a devenit şi a rămas un prieten adevărat) mi-a arătat primul număr de magie şi, în acel moment, am realizat că exact asta vreau să fac pentru tot restul vieţii mele.  Am fost propriul meu mentor căutând inspiraţie în magia de elită din străinătate şi urmând cursurile lor. Am investit timp şi efort în învăţarea trucurilor de magie. Magia este creată de magician, nu este trucul în sine, magia este un sentiment care poate fi stârnit accesând imaginația și sufletul oamenilor și este nevoie de mult mai mult decât de un simplu truc. Pentru mine arta magiei este un melanj între toate celelalte arte existente. Combinând o prezentare distractivă cu o mare performanţă, poţi crea miracole.

A doua mare dragoste a mea este muzica, urmând apoi literatura. Visez la acel show grandios cu o orchestră completă care susţine vizualul şi povestea show-ului. În show-ul meu promovez subtil lectura şi respectul faţă de tot şi toate. Cel mai mare succes este acela de a-ţi câștiga audienţa prin crearea unei conexiuni speciale cu publicul, un sentiment de respect reciproc.

Le mulţumesc tuturor magicienilor români, pentru că de la fiecare am învăţat câte ceva, uneori stârnindu-mi revelaţii pozitive, alteori fiind un exemplu de “aşa NU”, de malpraxis, iar exemplele negative pot fi uneori foarte motivante.