Verdini la Conferința Națională de Business Networking

Am avut deosebita plăcere de a fi invitat la Conferința Naţională de Business Networking care s-a desfăşurat la Hotelul Marriott, de-a lungul zilei de 4 aprilie. Evenimentul ce a început cu “o cafea cu aromă de profit” l-am încheiat cu un moment artistic care a fost “gustat” de toţi cei 150 oameni de afaceri de acolo.

Oamenii de business, în general, nu sunt obişnuiţi ca în întâlnirile oficiale, unde există o agendă de lucru strictă, să li se acorde şi momente de relaxare şi divertisment. Însă am avut plăcerea de a interacţiona cu aceştia şi am reuşit să le captez atenţia şi admiraţia.  Imediat, chipurile serioase s-au colorat cu zâmbete şi s-a destins atmosfera ca prin minune, că doar aceasta este misiunea magicianului, de a le “descreţi” mintea, de a-i relaxa şi elibera de stres pentru a deveni mai receptivi la volumul mare de informaţie din cele câteva ore intense de conferinţă!

Sunt fericit că mediul de afaceri devine din ce în ce mai deschis la ideea de entertainment corporate şi din ce în ce mai conştient de forţa de marketing care se regăseşte în acesta.

DSC_6730

DSC_6782

DSC_6839

DSC_6877

DSC_6929