Media Kit

Descriere Verdini

25 cuvinte

Marius Paraschiv este Magicianul Verdini, un om de spectacol prin excelență și magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 8 ani.

60 cuvinte

Marius Paraschiv este Magicianul Verdini, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 8 ani. Numele de scenă derivă din dragostea pentru culoarea verde, o simbolistică care se regăsește în toate aspectele spectacolelor și care exprimă cel mai bine optimismul pe care îl aduce magia.

120 cuvinte

Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea. Magicianul Verdini este cel care s-a perfecționat de-a lungul ultimilor 8 ani în arta divertismentului și a spectacolelor care aduc zâmbetul pe buzele tuturor copiilor, fie că au 8 ani, fie că au…100 de ani!
Spectacolele Verdini pot fi caracterizate în cuvinte simple cum ar fi: naturalețe, creativitate, originalitate, imaginație și o nebunie frumoasă. O parte din secret? Energia debordantă a magicianului care creează spectacole cu lumini, culori, mișcări și zâmbete și unde ascunde fascinanta artă a magiei și a iluziilor! Verdini vine cu un întreg arsenal de scamatorii și numere de magie, alături de harul său de performer care creează momente de neuitat și pentru invitați.

Imagini Verdini

Pentru a descarca o imagine: Click dreapta pe imagine, Save image as… (Salveaza imaginea ca…)

Magicianul Verdini

Magicianul Verdini_2

Magicianul Verdini_3

Magicianul Verdini_4

Magicianul Verdini_5

Magicianul Verdini_6