Nuntă

Atunci când pornești pe drumul vieții în doi, știi sigur că vei avea parte de o călătorie magică! Magicianul Verdini te ajută să ai o petrecere de nuntă desprinsă din povești și să începi să clădești casa amintirilor frumoase în cuplu.

Fiecare spectacol contine o coregrafie specială, numere cu porumbei albi, sampanie, confetti, artificii și în acelaşi timp este unic, fiind construit în jurul poveştii romantice a mirilor. Un show magic te ajută să completezi tabloul de nuntă perfect:

  • Proaspăt căsătoriții vor fi călăuziți de către nași în povestea creată special pentru ei de Verdini;
  • Atmosfera întregului eveniment se încălzește mult mai rapid datorită show-ului de magie care dezinhibă oamenii și îi ajută să devină mult mai generoși;
  • Verdini va avea grijă ca lumina reflectoarelor să scoată și mai mult în evidenţă mirii, adevăratele vedete ale serii.

Testimoniale

Despre Verdini

Cine este Verdini? Nimeni altul decât Marius Paraschiv, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 8 ani.

Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar Verdini plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de iluzie ca formă de spectacol.

Completează formularul și Verdini te va contacta!

Tip eveniment

Oraș

Data evenimentului

 0732 215 272