Petrecere digitală companie

Energie, surpriză, atitudine pozitivă și numeroase exclamații de uimire – cum reușești să obții toate aceste emoții în același timp? Invită un adevărat performer să îți transforme petrecerea virtuală a firmei în evenimentul digital al anului!

Verdini este cunoscut datorită recomandărilor numeroase venite în urma evenimentelor reușite, a experienței de peste 14 ani, zecilor de apariții TV în emisiuni precum Imperiul Leilor, Românii au Talent, La Măruță, Teo Show, Neatza cu Răzvan și Dani, Revelion ProTV, Emisiuni de Știri plus multe alte emisiuni de divertisment.

Cel mai mare avantaj al show-urilor virtuale este că participanții văd reacțiile tuturor în timp real, iar acumularea energiei de grup este mult amplificată, magia devenind astfel mai personală și mai impactantă.

Cei care au văzut spectacolele virtuale știu că implicarea, profesionalismul, creativitatea și experiența sunt incontestabile, iar la asta se adaugă carismă și empatie.

Ce se va întampla în spectacol:

  • Se vor citi gânduri live, vor fi influențate deciziile anumitor participanți etc. “Practic mă voi juca cu mintea voastră, apoi va voi spune cum am făcut asta, ceea ce vă va face să râdeți foarte mult și vă veți aminti și la bătrânețe”;
  • Se vor vedea momente magice interactive, super-vizuale cu brand-ul vostru. ” Este foarte important pentru mine să personalizez show-ul cât mai mult pentru că impactul emoțional este mult mai mare atunci când tot ceea ce se întâmplă în spectacol este cu trimitere la mesajul companiei și Brand și implicit la activitatea persoanei care participa.” ;
  • Discursul face tot timpul trimitere subtilă la brand și motto.

 

Doar aici vei găsi un Show de magie complet personalizat care conține momente din toate subramurile magiei: mentalism, levitatii, porumbei, transformări, teleportari și tot ceea ce pare imposibil într-o lume normală.

Elegant, Memorabil, Impresionant și Încântător!

Testimoniale

Despre Verdini

Cine este Verdini? Pe numele adevarat Marius Paraschiv, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 14 ani.

Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar Verdini plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de iluzie ca formă de spectacol.

Completează formularul și Verdini te va contacta!

Tip eveniment

Oraș

Data evenimentului

 0732 215 272