Teambuilding

Zâmbete și bună dispoziție: ingredientele fiecărei petreceri sau teambuilding alături de colegii de birou! Dacă adaugi și surpriza unor trucuri bine făcute, cu siguranță îi lași mască chiar și pe cei mai sceptici dintre sceptici.

Verdini vine cu un întreg arsenal de scamatorii și numere de magie, alături de harul său de performer care creează momente de neuitat și legături mai strânse între angajați. Apoi, cu spor și zâmbete în colțul gurii, crește productivitatea până la următorul show magic!

Mai mult decât un magician, Verdini creează momente unice pentru un teambuilding care va rămâne pe buzele tuturor:

  • Apropierea dintre oameni se face atunci când trec prin experiențe memorabile împreună, iar Verdini este dirijorul acestui spectacol;
  • Implicarea angajaților în jocurile pregătite special sudează legăturile dintre ei;
  • Atmosfera se încălzește mult mai rapid și timpul scurt este exploatat la maxim.

Testimoniale

Despre Verdini

Cine este Verdini? Nimeni altul decât Marius Paraschiv, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 8 ani.

Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea, dar Verdini plusează cu experiența unui performer autentic care poate convinge publicul să intre în această convenție și să se bucure de iluzie ca formă de spectacol.

Completează formularul și Verdini te va contacta!

Tip eveniment

Oraș

Data evenimentului

 0732 215 272