Totul pentru o nuntă magică

Dragi cititori,

Ceea ce voi scrie în continuare este menit să vă ajute să înțelegeți ceea ce cred cu sinceritate despre spectacolele mele la nuntă și nu să vă convingă să faceți o rezervare, deși sinceritatea și adevărul au capacitatea să convingă.

Din perioada în care doar visam să devin magician, îmi imaginam că un show de magie la nuntă s-ar potrivi “ca o mănușă”, ba chiar “nunta fără magician ar putea fi ca nunta fără lăutar” daca spectacolul este elegant, interactiv, natural și cu adevărat impresionant vizual. De atunci am participat la nenumărate nunți și pot spune că sunt un fan al nunților cu magician mai ales că, după 8 ani de finisat și adaptat, am ajuns în punctul în care mă pot mândri cu el oriunde în lume în fața celui mai exigent public.

Prima mențiune a clienților care nu au văzut o nuntă cu magician, ci doar au auzit că se practică, este: “Nu vreau să întrerup nuntă cu un moment de sine stătător, prefer ca magicianul să se plimbe pe la mese! Răspunsul meu este: Momentul de magie nu întrerupe nunta, ci încălzește atmosfera, dezinhibă oamenii prin interacțiune și râs, face publicul să explodeze și să danseze mult mai bine, iar în plus scoate mirii în evidență. Astfel se va produce efectul de omogenizare a petrecăreților și de rupere a barierelor create prin așezarea la mese  a unui grup de 10-12 persoane. Prin faptul că mirii sunt autorii a numeroase efecte magice, prestanța și imaginea lor în subconștientul publicului crește semnificativ și vă spun din proprie experiență (propria nuntă și participarea la alte nunți) că invitații vor să-i vadă pe miri făcând spectacol de orice natură, chiar și un spectacol de magie, elegant și interactiv.

Magia la mese este complementară show-ului principal adresat întregii audiențe! Magia la mese (close-up-ul) este o piesa importantă fiindcă oamenii adoră să vadă magia de aproape, să verifice, să atingă și le satisface dorința cu care rămân la finalul spectacolului mare, aceea de a vedea mai mult.

Eu le recomand pe amândouă pentru că se completează de minune, iar pentru mine este fabulos sa interacționez cu oamenii.

Important : A nu se fura mireasa în timpul momentului de magie! Îi veți răpi unul dintre cele mai frumoase momente ale petrecerii și de asemenea veți sabota momentele construite special pentru miri!