Verdini a adus în România primul “Grand Prix” Internațional în Magie

Sunt din ce în ce mai mulţi cei care încearcă să facă magie cu porumbei, dar foarte puţini cei care şi reuşesc să facă performanţă. Am demonstrat prin acest premiu că sunt printre puţinii care reuşesc cu adevărat.
Foarte puţini oameni ştiu că există competiţii oficiale pentru magicieni, aşa cum există în disciplinele sportive de performanţă sau muzică, şi că perfecţionarea în arta magiei aduce cu sine recunoaştere şi premii. Imaginaţi-vă că publicul din sală este format exclusiv din magicieni şi dincolo de acest public exigent, se află un juriu de maeştri  recunoscuţi internaţional, care punctează dexteritatea, originalitatea, interpretarea şi prezenţa scenică, omogenitatea actului şi răspunsul sălii. Competiţia este împărţită pe mai multe categorii: close-up, scenă, magie generală, magie comică, Grand illusions, din fiecare categorie fiind premiate primele 3 locuri. Peste toate acestea se alege din orice categorie magicianul cel mai complet, Grand Prix-ul.
Aşadar, “Grand Prix-ul” este locul întâi peste toate categoriile şi peste tot concurenţii. Sunt fericit că am câştigat acest trofeu care cântăreşte nici mai mult, nici mai puțin, de un kg. Menţionez că sforile susţin 200 de grame din el, restul levitează!